Wat is dit nu?

Sinds de oprichting van 33percent hebben al onze blogs een Engelstalige insteek gehad. En dat was geen toeval. Onder het krachtige motto ‘begin klein, denk groot, groei snel’, koesterden we het idee om onze artikelen aan te bieden aan een breed internationaal publiek.

Maar!

Onze eerste bezoekers zijn Nederlandstalig en vanuit verschillende hoeken kregen we het vriendelijke verzoek om vooral in het Nederlands te schrijven. Dus, wat doe je in zo’n situatie? Blijf je vasthouden aan je ambitie om de wereld te veroveren? Of luister je naar de mensen voor wie je dit allemaal doet?

Wij kiezen voor het laatste. Op ons .nl-domein schitteren Nederlandse blogs. Tegelijkertijd werken we aan een Engelstalige versie van 33percent en hebben we een getalenteerde vertaler in Hull, UK, gevonden die zich bezighoudt met de nieuwe Engelse website.

Dit betekent dat we onze oorspronkelijke visie niet loslaten, maar juist flexibel bewegen richting ons einddoel. Het is een principe dat we ook in het leven zelf toepassen: je weet wat je wilt, je houdt vast aan je doelen, maar je bent ook bereid je strategie aan te passen aan de omstandigheden, zolang dat nodig is om je doelen te bereiken.

Dus beste Nederlandse lezers, vanaf nu heten we jullie van harte welkom op onze fonkelnieuwe Nederlandse versie! Samen zetten we de koers uit naar succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *