Is er een geheim achter succes?

Heb je soms het gevoel dat je vastzit? Wil je je ware potentieel bereiken, maar weet je niet zeker wat je doelen zijn of hoe je ze kunt bereiken? Dan is ‘Scripted’ de workshop die jou kan helpen je leven te transformeren en je doelen te realiseren!

Is er een geheim achter succes?

Die vraag heb ik mezelf vaak genoeg gesteld. En ik denk, of ik weet wel zeker, dat jij jezelf die vraag ook hebt gesteld. Zou je anders hier zijn?

Droom je er al langer van om je eigen bedrijf te hebben, maar ben je nog steeds in loondienst? Wil je afvallen, maar blijven de kilo’s maar plakken en de zakken chips de weg naar je huis vinden? Ben je op zoek naar die leuke nieuwe partner, maar zit je nog steeds alleen op de bank?

Geen lekker gevoel toch? Want de seconden in je leven tikken weg. En seconden worden minuten, minuten, uren, uren worden dagen, dagen, weken en weken worden jaren en voor je het weet heb je spijt van al die dingen die je niet hebt gedaan en niet hebt bereikt. Bedenk eens hoe jij je dan voelt.

Stel je eens voor

Stel jezelf nu eens het leven voor waarin je jouw doelen wel hebt bereikt. Je bent eindelijk zelfstandig ondernemer. Je bent je kilo’s kwijt en je voelt je zelfverzekerd over je lichaam. Je rent die 10 kilometer met gemak of je bent heerlijk romantisch uit eten met z’n tweeën. Stel jezelf eens je perfecte leven voor.

De weg naar dat leven, de weg naar succes zijn de principes achter 33%. Wist je dat als je jouw doelen opschrijft, je 20% meer kans maakt om die doelen ook echt te realiseren? Wist je dat als je die doelen deelt met anderen, je de kans vergroot tot 30%? Maar je kunt nog verder gaan in het vergroten van je kansen: Houd anderen wekelijks op de hoogte van je vorderingen en je maakt 33% meer kans om jouw doelen te verwezenlijken. Dat is het hele idee achter 33percent.

Dat is het geheim achter succes! Alleen ga je snel, samen kom je verder! Iedere succesvolle ondernemer weet dat je goede mensen om je heen nodig hebt. Iedere succesvolle sporter een goede coach. Iedereen die afvalt heeft een ondersteunende omgeving nodig!

Een reis van 1000KM begint met het zetten van de eerste stap. Zet nu die eerste stap en schrijf je in voor de tweedaagse workshop ‘Scripted’ en:

  • Ontdek wat je echte doelen en verlangens zijn;
  • Hoe je die doelen kunt bereiken;
  • Krijg toegang tot mijn netwerk (> 2.500.000)
  • Vergroot je kansen met 33% 
  • Ontvang wekelijks een reminder om aan jouw doelen te werken in je mailbox met ondersteunde artikelen, vlogs, blogs en boekentips
  • Leer andere mensen kennen
  • Neem deel aan inspirerende bijeenkomsten
Voor een kleine investering van € 199,- krijg je dit alles en meer! Waar wacht je nog op? Schrijf je in, of wil je straks spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan? Als je nu inschrijft, krijg je gratis het e-book ‘Scripted’. Een praktische do-it-yourself handleiding om de eerste stappen te zetten richting het realiseren van jouw dromen.

But that’s not all!

Je krijgt toegang tot de 33% community. Een platform waar geïnspireerde mensen werken aan het stellen en realiseren van hun doelen en elkaar stimuleren verder te gaan, dan ze ooit hebben gedaan. Je krijgt toegang tot boeken, video's en artikelen die jouw kennis verrijken over geld, gezondheid, spiritualiteit en relaties.

Elke Vrijdag,

Iedere vrijdag krijg jij een reminder in je mailbox om de tijd te nemen en met je eigen persoonlijke succes tracker te volgen hoe ver jij bent in het realiseren van jouw doelen. Houd jij je aan jouw doelstellingen of ben je aan het freewheelen? Een beetje aan het improviseren?

Je kunt je ook niet inschrijven… De workshop niet volgen..
Maar bereik je dan je doelen? Leef je dan je volledige potentieel? Of mis je dan een enorme kans? Je bent hier niet voor niets op deze landingspage. Niets is toeval! Dus aarzel niet langer en schrijf je in!

 

Start een inspirerende reis, ontdek jouw echte verlangens en wie je bent of … zou willen zijn. 
Wat je krijgt:

In de werkplaats in het buitengebied van Diepenheim, letterlijk tussen het gereedschap, ga je aan de slag met het ontdekken van je ziel- en egoverlangens. Vind jouw woord en missie en schrijf je je eigen script. Ondertussen geniet je van de mooie omgeving en de meer dan goede lunch. Iedere zaterdag sluiten we af met een hapje en een drankje om het succes van die dag te vieren.

Naast het materiaal van de workshop ontvang je ook jouw eigen succestracker waarmee jij de komende maanden bijhoudt hoe ver je bent met het realiseren van je dromen.

Krijg toegang tot een groot (zakelijk) netwerk (>2.500.000) en ontmoet leuke, inspirerende mensen tijdens onze events.

Gezinnetje met Isabel Ramos, Bodhi en Marcel Jongmans

Over de Enthousiasmeur
Mijn naam is Marcel Jongmans. Ik ben Enthousiasmeur. Mijn missie: Ik maak mensen enthousiast over zichzelf, de organisatie waar ze voor werken en voor nieuwe ideeën. Al sinds mijn puberteit ben ik bezig met de vraag wat het geheim van succes is? In mijn leven heb ik meer dan 1000 boeken gelezen en evenveel blogs en artikelen online. Youtube is een vast onderdeel van mijn leven en de oortjes van mijn headset zijn aan mijn oren geplakt voor het luisteren naar podcasts. Ik heb inmiddels honderden trainingen en workshops gegeven en teams begeleid.

Neem de stap! Wat heb je te verliezen? Spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan in het leven, kan nooit de bedoeling zijn!