Aanmelden scripted

Welkom bij Scripted: Gefeliciteerd

Je hebt de eerste stap gezet. Je hebt op de rode button geklikt en misschien twijfel je nu nog een beetje; wie kom ik tegen? Wat als het niks is? Heb ik de tijd er wel voor? Dat is je ego die je probeert binnen je comfortzone te houden 🙂

Maar kom op! You made it, this far. De afgelopen tijd heb je naar dit moment toegewerkt. Dus hoppakee, schrijf je in en begin je reis.

[contact-form-7 id="5aa93ba" title="Aanmeld scripted"]

Wat krijg je?

Na je inschrijving ontvang je jouw eigen SuccesTracker, het cursusmateriaal (1e dag van de workshop). Twee dagen training in het buitengebied van Diepenheim. Twee heerlijke, uitgebreide lunches, twee borrels (tot 18:30), een inspirerende trainer, een enorm nieuw zakelijk netwerk en zie hiernaast:
en dat allemaal voor slechts
€ 189,90

Elke vrijdag

Elke vrijdag ontvang je in jouw mailbox een inspirerende selectie aan links naar informatieve artikelen, uitdagende video's en altijd een boekentip. Een friendly reminder om jouw persoonlijke succestracker bij te werken en je vorderingen te volgen. Een wetenschappelijk bewezen manier om je doelen dichterbij te halen en je dromen te realiseren. Een lekkere manier om je weekend in te duiken vol inspiratie!

Don’t miss out on this incredible opportunity to connect with like-minded individuals, receive ongoing support, and access valuable resources that will empower you to create the life you seek.

Marcel, je bent een geboren spreekstalmeester! Erg fijn hoe je dat de 27e deed in Rozenburg: je was goed op de hoogte van de partijen die hun ding op het podium kwamen doen, je presenteerde alles met een lach – ondanks de regen- en was flexibel als er optredens elders moesten plaatsvinden. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank! Groeten uit Rozenburg, Carolien de cultuurscout

Carolien Ruigrok

Ik ben een bevoorrecht mens om dit meegemaakt te hebben
dank voor jouw inspiratie: je bent een Enthousiasmeur in hart en nieren!

Gert van Nieuwaal

Jeetje Marcel Jongmans
wat ben jij een waar cadeautje onder de kantelaars. Dankjewel dat we van jou mogen leren. Annet

Annet Okkerse

Ik heb meerdere malen Marcel als dagvoorzitter en procesbegeleider ingezet. Hij is bijzonder goed in het ontladen van spanning in de zaal en is keurig in zijn rol. Hij is een improvisatietalent die zich netjes aan het programma houdt. Een professionele collega waar je energie van krijgt!

Astrid Luipen

Training persoonlijke ontwikkeling (maart/ april 2010, 2 dagdelen) Een training ‘persoonlijke ontwikkeling’ volgen om te ontdekken hoe ik me verder kan ontwikkelen in mijn werk en wat voor afspraken ik daarover moet maken met mijn leidinggevende. Mijn eerste gedachte
..ppfff, daar heb ik toch helemaal geen tijd voor, veel te druk!!! Maar ik ben gegaan en heb er geen seconde spijt van gehad!! Sterker nog de training door Marcel Jongmans levert inzicht in jezelf, in wat je kwaliteiten zijn, en wat je voor dromen hebt. En bovenal spoort hij je aan tot actie om je dromen dichterbij te brengen Ă©n ga je bruisend van energie naar huis. De combinatie van mensenkennis, luisteren en doorvragen, een groot netwerk, praktische tips en een enthousiaste persoonlijkheid zorgen ervoor dat je met plezier op zoek gaat naar je eigen wensen en verlangens en ze een stap dichterbij brengt.

Iris Dudok

Hoi Marcel, Ik vond het een zeer inspirerend uur met jou op de Montessorischool in Kralingen. Je hebt zelfs mijn collega die met twee vingers typt enthousiast gemaakt en dat is heel knap hihi! En je hebt mij dingen geleerd over andere vormen (behalve FB) van Social Media waarvan ik dacht het niet interessant te vinden, dus thanks!

Corina van Oudheusden

Marcel je hebt een paar drempels weggehaald door mij op een andere manier kennis te laten maken met de do’s en don’t s van sociale media. Jouw enthousiasmerende wijze van presenteren en het laten nadenken over de materie was een verademing voor een twijfelaar in dit domein. Het was voor mij en ik denk ook voor de andere aanwezigen een welbestede middag.

Kees van Pelt

Marcel heeft tijdens onze training ‘Personal Branding’ een inspirerende bijdrage geleverd. Wij hadden Marcel gevraagd om ons meer te vertellen over Social Media en hoe hij dit in zijn eigen werkzaamheden gebruikt. Ondanks de beperkte mogelijkheden op de trainingslocatie (we zaten in de hal bij de receptie vanwege de slechte internetverbinding) wist Marcel ons met zijn enthousiasme van begin tot eind te boeien. Het was mooi om te horen hoe Marcel zijn eigen vrijheid heeft weten te creĂ«ren binnen een grote organisatie als de Gemeente Rotterdam. Ook heeft hij ons kunnen overtuigen van de vele kansen die Social Media bieden waar een ieder nu op zijn eigen manier mee aan de slag is gegaan.

Ruud den Haak

Vandaag was Marcel bij de afdeling die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het concern mobiliteitscentrum 010 te gast met een presentatie rondom social media. Belangrijk onderwerp voor de ontwikkeling van ons vakgebied. Ik weet dat ik een goede club mensen heb! Wat goed is aan Marcel is dat hij door zijn presentatie en interactie de aanwezigen zo weet te bereiken, dat de ideeĂ«n en mogelijkheden omtrent dit onderwerp geimplementeerd gaan worden. Na de bijeenkomst hebben we binnen de afdeling een toename op linkedin en twitter gemeten 🙂 medewerkers zijn geĂŻnspireerd en enthousiast! Voor een club die zo hard werkt een kadootje!!!! Dank en een diepe buiging Groeten, Caroline

Caroline den Hartog

Ik wil je bedanken voor een bijzondere training. Ik ben meteen aan de slag gegaan met het realiseren van mijn dromen. Ik heb mijn fiets weer uit het vet gehaald en me aangemeld bij de sportschool. Die kilo’s raak ik kwijt en ik heb een goed gesprek gehad met mijn leidinggevende. We gaan samen op zoek naar een nieuwe plek in de organisatie. Wat een geweldig gevoel.

Linda de Groot

Inspirerend, pakkend en confronterend. Je hebt me mijn eigen valkuilen laten zien en me de tools gegeven om daar mee om te gaan. Je bent een aanrader. Dank!

Nicole Lisse

Buitengewoon doeltreffend, enerverend en actie-georiënteerd. Het zet aan tot écht denken over de keuzes die écht je leven bepalen. Daarnaast was het voor mij persoonlijk een verfrissende eye-opener om me weer opnieuw te realiseren dat ik eigenlijk wat achter het stuur was ingedut en het helemaal niet erg is om de wereld duidelijk te maken dat je dromen ergens anders liggen dan wat zij verwachten. Daarvoor mijn oprechte dank.

Marcel Kuiper

Het was wel even schrikken na de eerste bijeenkomst. Ik kwam erachter dat ik vergeten was hoe te dromen. Heerlijk om weer eens bewust bezig te zijn met de vragen: Wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk? Het mooiste dat ik er aan over heb gehouden, is dat ik er achter ben gekomen dat mijn privé situatie helemaal goed zit. Door de sleur van de dag was ik me niet meer bewust hoe speciaal het eigenlijk is. Ik wil Marcel echt bedanken voor twee inspirerende middagen.

Marjanne den Ouden

We vonden het allemaal zeer geslaagd. Ik heb jouw naam ook intern doorgegeven. We hebben regelmatig kick-offs en het leuke vond ik aan jouw presentatie dat het entertainment met inhoud was. Je kreeg ze fantastisch mee. Deze “pipo” mag vandaag weer optreden. Ik hoop dat ik andere gaven heb dan jij, want zo onderhoudend te zijn gaat mij niet lukken.

Marrigje Baasje

Vond de POP Workshop errrrrug leerzaam! Had ik veel eerder moeten doen! Vaak zit je met bepaalde gedachtes, maar je doet er niet veel mee. Bij de workshop heb ik geleerd om goed naar mn werk (en privĂ©) te kijken en te kijken wat ik kan veranderen, om me beter te ontwikkelen/ het beter naar m’n zin te hebben. Het heeft me goed geholpen.

Damna Sahdna

[TEST_B id=2218]

Op de website vind je inspirerende artikelen, uitdagende video’s en handige tips. Op het forum kun je jouw vorderingen delen met anderen of werken aan je netwerk.

Met alleen 2 dagen een workshop ben je er nog niet. Blijf jezelf voeden met nieuwe informatie, kennis, kunde en vaardigheden.  Dat kan je o.a. doen door een inspirerende events te bezoeken. Deelnemen aan de workshop betekent: korting! Of zelfs exclusief gratis toegang tot netwerkevents

Maak contact met mensen die net als jij werken aan hun doelen en bezig zijn om verder te komen in het leven. Ondersteun elkaar, help elkaar verder en maak gebruik van elkaars talenten.

Nog niet ingeschreven? Twijfel je nog steeds? Veranderen moet je toch echt helemaal zelf doen. Jij beslist. Je hebt nog 1 kans. Druk op onderstaande rode button en begin je reis!

Join 33Percent today and become part of something truly remarkable. The world is waiting for your brilliance. Let’s make dreams a reality!