Mijn verhaal

Lees meer over mijn reis als inspiratie hoe jij jouw succesvolle toekomst kunt beschrijven op weg naar gezondheid, geluk en goede relaties.

Hoe ziet je leven eruit over vijf jaar? Een grote en misschien wel lastige vraag…

Daarom deel ik hier in deze post mijn verhaal. Het mes snijdt dan aan drie kanten:

  1. Misschien inspireer ik je?
  2. Ik deel mijn verhaal waardoor ik mijn kansen met 33 procent vergroot mijn doelen te bereiken en
  3. Het is ook voor mij weer een goede vingeroefening

Ik gebruik de zeven wetenschappelijk bepaalde thema’s om mijn verhaal te structureren. En bedenk: Ik ben schrijf nu geen projectplan met te zetten stappen, maar een richting die ik op wil. Waar wil ik zijn over vijf jaar en hoe ziet dat er ongeveer uit?

Familie en relaties

Over vijf jaar zie ik mezelf nog steeds met de leukste, liefste, en knapste vrouw in mijn leven, Isabel, in ons prachtige huis in het buitengebied van Diepenheim.

Isabel Ramos Bodhi de hond en Marcel Jongmans bij elkaar op een strandje als een hecht gezinnetje

We genieten van onze gedeelde hobby’s, zoals het onderhouden van ons erf, samen koken, het bezoeken van leuke steden, en heerlijke wandelingen in de natuur. We hebben een groot, gezellig sociaal netwerk om ons heen, waarmee we graag leuke dingen ondernemen, maar we kunnen ook gewoon samen ontspannen op de bank en een film kijken. Onze relatie is gebaseerd op eerlijkheid, wederzijds respect, liefde en passie.

We koesteren onze vriendschappen en vinden dat een belangrijk onderdeel van ons leven. Als het gaat om familie dan gaan we, zoals altijd, goed om met de zus van Isabel. We zien haar weinig omdat ze in Engeland woont, maar het contact is goed. Mijn zus Petra woont met haar man in België en ook dat maakt dat we elkaar niet zo heel veel zien, maar spreken geregeld af in België of in Diepenheim. Mijn moeder is nog in goede gezondheid en ik zie haar regelmatig, zowel in haar eigen omgeving als bij ons thuis.

Gezondheid & Fitness

Ik sport iedere dag. Ik voel me er goed bij. In een week plan ik twee dagen krachttraining, twee dagen bokstraining en alle andere dagen (inclusief de dagen krachttraining) train ik minstens een uur in zone 2 door te wandelen of te fietsen. Ik ben atletisch gespierd en zie er goed uit. Mijn kleding past goed, heb een gezond vetpercentage en een even zo gezond BMI. Ik track nog steeds wat ik eet en wat ik aan calorieën binnen krijg, wat mij inzicht geeft in hoe het op het vlak van eten en sporten met me gaat.

Ik eet bijna vegetarisch en zorg dat ik alle benodigde voedingsstoffen binnen krijg dat mijn lichaam nodig heeft om het sporten, mijn werk en mijn activiteiten meer dan makkelijk vol te houden.

Ik verkeer in goede gezondheid, heb een goede conditie en voel me goed en lekker in mijn vel.

Muscled guy in a kitchen full of vegetables

Financiën

Het gaat ons voor de wind. Mijn onderneming draait meer dan voldoende omzet en heb goede marges. Over vijf jaar realiseer ik een omzet van € 600.000,- per jaar. Ook Isabel gaat lekker met haar projecten. De verkoop van haar meubels draait meer dan goed en de knutselpakketten vinden gretig aftrek. 33percent.nl loopt boven verwachting en het aantal actieve offline Achievers is gegroeid van 8 in 2023 naar naar meer dan 2000 in 2028. Het aantal online Achievers ligt vele malen hoger: 40.000 wat maakt dat het aantal offline Achievers in 2028 harder groeit dan ooit.

Mentale gezondheid

Ik voel me goed en zit lekker in mijn vel. Met de hoeveelheid projecten die ik heb, werk ik aan wat meer structuur en rust in mijn hoofd. Dat heb ik, door een goed planningssysteem en meer zelfdiscipline goed voor elkaar. Ik durf vaker nee te zeggen en laat mijn ego steeds minder en minder spreken. Ik ben comfortabel met mezelf.

Werk

Ik werk volledig als zelfstandig ondernemer. Ik vind het heerlijk om meerdere projecten te doen. 25% van mijn tijd presenteer ik, ben ik dagvoorzitter of procesbegeleider in mijn rol als Enthousiasmeur. 50% van mijn tijd heb ik uitdagende klussen bij gemeenten, woningcorporaties en provincies als Gemeentecoach en 25% van tijd ben ik lekker aan het schrijven en werken aan 33percent. Ik werk rond de 50 uur per week. Werk is tenslotte geen werk in mijn geval. Ik word uitgedaagd, ben ambitieus en heb altijd het gevoel dat ik van toegevoegde waarde ben en iets bijdraag aan de organisatie waar ik voor werk of het geluk van de ander. De offline activiteiten met de Achievers zou je als werk kunnen zien, maar het is iedere keer weer inspirerend en zo ontzettend leuk om aan te schuiven bij mensen die zin hebben in het leven en er echt iets van willen maken.

Spiritualiteit

Geloof in God, Krishna of Allah is altijd belangrijk voor me geweest. Ik geloof dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel. Ik blijf tijd besteden aan contemplatie en reflectie over het grote geheel. Ik geef een deel van mijn tijd aan het lezen van boeken over geloof, religie en filosofie om het me richting geeft en soms uit het lood slaat als ik weer een vernieuwend perspectief heb gelezen. Nu en over vijf jaar is spiritualiteit een belangrijk onderdeel in mijn leven.

Filantropie

Als Enthousiasmeur geef ik tijd aan goede doelen door mij belangeloos in te zetten voor goede doelen. Als ik een bijdrage kan leveren aan sociaal maatschappelijke initiatieven zal ik het niet nalaten. Ik draag actief bij aan de lokale gemeenschap. Incidenteel doe ik, daar waar een goed doel mij aanspreekt, een financiele bijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *