De 7 stappen naar de ultieme side hustle

Goedemorgen, mensen. Het is woensdagochtend, de dag waarop ik jullie standaard meeneem in mijn zoektocht naar de ultieme side hustle.

Ik heb hem gevonden! De ultieme (side) hustle. De manier om rijk te worden en schaamteloos veel geld te verdienen. Ik weet hoe je een influencer kunt worden met een ongekende status. Hoe je, als je er jong mee begint, vroegtijdig kunt stoppen met werken. Ik onthul hier en nu het geheim! De zeven stappen naar ongekend succes!

Wie ben je, wat wil je en wat kun je?
Ieder van ons bezit bijzondere, specifieke talenten. We zijn hier niet voor niets op aarde. Vaak herken je deze talenten doordat je bepaalde dingen makkelijker en beter kunt dan andere. Ontdek je doel op aarde. Ontdek je talenten.

Ontwikkel jezelf
Is het je ooit opgevallen dat zesjarige pianovirtuozen die met het grootste gemak een stuk van Bach spelen, dagelijks achter de piano zitten? Talent is in dit leven niet genoeg! Ontwikkel je talenten. Oefen, evalueer, test en oefen. Maak jezelf iedere dag beter.

Vermarkt je talenten
Zoek een manier om jouw speciale talenten in de markt te zetten. Kun je ze verkopen aan de hoogste bieder, een zogeheten werkgever? Of start je jouw eigen bedrijf? Bedenk dat al die tijd en moeite die jij hebt geïnvesteerd ontzettend veel geld waard is.

Werk hard
Er is geen werkgever of klant die zijn of haar geld graag geeft aan een lui, ongeïnteresseerd persoon. Werk hard. Wees de eerste op kantoor en de laatste die vertrekt. Sluit om 00:00 je laptop af. Doe iedere keer net dat stapje harder, meer en verder.

Wees doelgericht
Hoe weet je dat je goed gaat? Waaraan meet je jouw succes? Heb doelen. Weet wat je wilt. En nee, je wilt geen betere conditie. Schrijf je in voor de halve marathon over 8 maanden.

Focus, focus, focus
Besteed je tijd nuttig. Kijk niet de hele dag naar Twitter en TikTok of Netflix. Zet stappen richting je doelen, in plaats van ervan weg te lopen. Deel je doelen met anderen en laat hen je scherp houden.

Heb plezier!
Geniet van de zon! Knuffel met je partner, lach met je kinderen, bezoek je ouders of hun laatste rustplaats in dankbaarheid. Ga uit eten met vrienden! Wees trots op jezelf. Het leven is leuk, ook als het even niet leuk is. Dan is het leerzaam, en van leren word je beter.

Volg deze zeven stappen en succes zal je deel zijn. Ik beloof je dat je trotser zult zijn op jezelf. Ik beloof je dat je partner het zal waarderen dat je deze zeven stappen naar succes volgt. Jouw carrière neemt een positieve wending. Ik heb je zojuist de meest effectieve side hustle gegeven. Have fun with it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *