Ontdek het Medium Size Classic notebook van Moleskine

 18,98

Klein genoeg om in elke tas te passen, groot genoeg voor de grootste ideeën. Het nieuwe Medium size Classic Notebook van Moleskine heeft afgeronde hoeken om te beschermen tegen eventuele hobbels in de weg en een elastische sluiting om je handgeschreven gedachten en creatieve inhoud vast te zetten.

Compact en Handig

Het nieuwe medium size classic notebook van Moleskine is klein genoeg om in elke tas te passen, perfect voor het onderweg noteren van je ideeën. Het biedt de ideale balans tussen draagbaarheid en ruimte, zodat je altijd klaar bent om die creatieve ingevingen vast te leggen.

Stijlvol en Stevig

Met afgeronde hoeken is dit notebook ontworpen om bestand te zijn tegen de hobbels van het leven. Je kunt erop vertrouwen dat jouw aantekeningen en tekeningen veilig zijn, zelfs als je onderweg bent.

Veilig en Toegankelijk

Dankzij de elastische sluiting blijven al jouw handgeschreven gedachten en creatieve inhoud netjes op hun plek. Maak je geen zorgen meer over het verliezen van die waardevolle ideeën – het Moleskine notebook houdt ze allemaal veilig!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontdek het Medium Size Classic notebook van Moleskine” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *